Fizetés és szállítás

Szállítási idő


Szállítási idő: Maximum 3 MUNKANAP


MPL futárszolgálat 19999Ft-ig (Bruttó): 1390Ft
MPL futárszolgálat 20000Ft-tól (Bruttó): 0Ft

 


Fizetési módok

Utánvétel (Csomag átvételekor kell fizetni)

Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza az "Utánvétel" fizetési módot.

Díja (Bruttó): 400 FtSimplePay Bankkártyás fizetés

A rendelés ellenértékét gyorsan és biztonságosan bankártyával is rendezheti. A bankkártyás fizetés a SimplePay biztonságos rendszerén keresztül zajlik.

Díja (Bruttó): 0 FtElőrendelés esetén

Abban az esetben, ha azt látja a termék oldalán, hogy csak azt előrendelni lehet, a pontos szállítási időpontról a termék adatlapján, leírásában tájékozódhat a kiemelt szövegnél.

Ha még részletesebben szeretne informálódni az adott termék előrendelésével kapcsolatban, keressen fel minket nyugodtan a Kapcsolat oldalon.

 GY.I.K


Mi a teendő sikertelen bankkártyás fizetés esetén?

A csomagot csak sikeres bankkártyás fizetés esetén szállítjuk ki. Amennyiben problémákkal szembesült a fizetés véglegesítésénél (sikertelen fizetés, stb.), újra próbálkozhat a fizetéssel. Ha még így sem tudja befejezni a fizetést, keressen meg minket a info@voltbolt.hu e-mail címen és kérje a rendelése utánvétes fizetés módra váltását (Az utánvétes fizetés díja bruttó 0 Ft).Milyen rendelési státuszokkal találkozhatok az áruházban és hol tudom megnézni a rendelésem státuszát?

A webáruházba történő bejelentkezést követően megjelenik a Vásárlói fiók oldal. A webáruházon keresztül leadott rendeléseid a lap alján találhatóak, ahol az alábbi rendelési státuszokkal találkozhatsz.

Rendelés rögzítve - Rendelésedet sikeresen rögzítetted. Hamarosan megkezdjük a feldolgozását.
Fizetésre vár - Jelzi a kártyás fizetés állapotát. Jelentése tulajdonképpen a „Rendelés rögzítve” állapotnak felel meg annyi különbséggel, hogy jelzi a sikertelen fizetést.
Kiegyenlítve - Jelzi a kártyás fizetés sikerességét.
Feldolgozás alatt - A rendelés termék beérkezésre, átutalásra vagy csomagolásra vár.
Kiszállítás alatt - Csomagod úton van a megadott címre.
Teljesítve - Csomagodat kiszámláztuk
Rendelést nem vette át - Rendelésedet nem vetted át.
Törölt - A leadott rendelés törlése került.


Van-e valamilyen korlátozás a csomagra vonatkozóan?Ha a csomagod meghaladja a méret korlátozást, akkor az adott szállítási módot sajnos nem tudod igénybe venni (1000x1000x1000mm). A súly korlátozás túllépése esetén a 2. csomag szállítási díjának felét átvállaljuk. Minden további csomag esetén sajnos a teljes szállítási díjat ki kell fizetned. A korlátozások túllépése esetén ügyfélszolgálatunk minden esetben felveszi veled a kapcsolatot, hogy egyeztessük